Gekleurde Colored Dames & Heren Jeans Broeken

Gekleurde Colored broeken jeans

De laatste tijd zijn deze populaire gekleurde ook wel colored jeans, broeken veel te vinden zowel online als in de bestaande winkels. In de zomermaanden is deze broek zeer geliefd bij dames en heren. Bijna alle merken hebben wel verschillende soorten modellen en kleuren in het assortiment toegevoegd.

Gekleurde broeken voor dames en heren

Je vindt gekleurde broeken zowel voor dames als heren. Bij de dames is er wel meer keuze in modellen en voornamelijk ook de kleur. Zo vreemd is dit nou ook weer niet. Sommigen mannen moeten er niet aan denken om in dit soort broeken te gaan lopen. Zij blijven liever in de vertrouwde blauwe of zwarte jeans rondlopen. Je hoort wel eens op straat daar gaat weer zo’n man met een smurfenblauwe of mintgroene broek aan, de meningen zijn en blijven hierover verdeeld.

Welke colored jeans of broek je online of in de winkel moet kopen ligt geheel aan jezelf. Ieder lichaam is namelijk weer anders en heeft een eigen pasvorm. Wat bij jou lekker zit, zit bij een ander misschien wel verschrikkelijk.
Je komt o.a. veel skinny modellen tegen, wat ook  misschien een mogelijkheid is om eens een middagje te gaan passen en kijken welke colored jeans het beste bij jou past. Bij de Bijenkorf, H&M of de C&A is volop keuze ook bij Coolcat de Hema, Mex, Vera Moda en Sting is keuze genoeg, om maar een paar winkels te noemen.

Wat is jullie mening over deze broeken?

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.