Welke jeans staat jou goed?

Er zijn zoveel verschillende soorten spijkerbroeken dat je soms bijna niet meer weet welke je nu moet kopen of welke goed bij je staat. Dan komen er ook nog eens de nodige modellen die je juist wel of niet goed staan. Zijn we hier klaar mee dan krijgen we de kleur, welke kleur past bij mij?
Tip voor kleuren!
Donkere kleuren kleden beter af als je niet helemaal slank bent terwijl lichte kleuren je altijd wat dikker maken.

Baggy

Je houd van deze stoere style of niet. De baggy is een stoere hippe jeans voor mannen en vrouwen waarbij je kont tot op de knieën komen oftewel deze broek heeft duidelijk de details op de heupen.
Pas op heb je van jezelf een erg brede heup dan kan het dragen van een baggy jeans deze juist extra versterken.

Flare jeans

Een typische model jeans dat van zijn eigen van boven naar beneden steeds wijder wordt hoe lager bij de pijpen des te wijder deze worden. Niet echt een aanrader voor als je er wat slanker uit wilt zien, wel als je je eigen wat langer wil laten lijken dan dat je bent.

Skinny jeans

Deze strakke jeans zitten vaak erg lekker kleden mooi af en zijn al jaren erg populair bij vrouwen. Je kunt ze in diverse soorten en kleuren krijgen ook in ripped versie veelal te zien.

Legging Denim

Een ander soort van skinny is de Denim legging het grote voordeel hiervan is dat je deze makkelijk kunt aantrekken zonder moeite net als een standaard legging dus. Het zit en oogt perfect ziet er super trendy uit en je kunt ze in alle kleuren kopen met of zonder ritssluiting.

Ripped jeans

De ripped is een hippe stoere jeans voor dames en heren die je juist mooi vindt of juist niet je moet er echt het type persoon voor zijn om hierin in te lopen. Een aantal jaren geleden is deze manier van jeans dragen weer helemaal in de mode gekomen en sindsdien er niet meer uit geweest is. De ripped jeans heb je in weinig of juist veel gescheurde uitvoering die je verder in elk type model kunt kopen, baggy, straight leg of o.a. skinny modellen.

Straight leg klassieke jeans

Een fijne en goed ogende broek voor zowel de slankere figuur als de bredere, waarvan de pijpen recht naar beneden lopen. Deze worden dus niet breder of wijder maar blijven gelijk vandaar ook de naam. Straight leg jeans zijn er is diverse soorten materialen en washings te krijgen voor dames en heren.

Slim fit

Slim fit lijkt een klein beetje op de straight leg maar er is één belangrijk verschil de pijpen van de slim fit worden smaller naarmate ze dichter bij de enkels komen, terwijl de straight leg even wijd zijn en blijven. De slim fit is een fijne jeans die zowel mannen als vrouwen kunnen waarderen.

Welk type jeans draag jij het liefst?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.